Klik hier naar HOME pagina
Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

VERJAARDAGSKAARTEN - Dinsdag 12 september

Diverse

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

25 augustus 2023

Foto’s  Delen

Met ons trefpunt zijn we dikwijls op stap, wordt er dikwijls gefeest en worden diverse activiteiten succesvol georganiseerd waar we kunnen mee uitpakken. In ’t Hoffe Riethje verschijnen geen verslagen meer en op onze website publiceren we niet systematisch beeldmateriaal. Om de herinnering levendig te houden en te tonen wat we allemaal te bieden hebben denken we aan foto’s.

Vandaag heeft bijna iedereen een smartphone of iPhone en al deze toestellen zijn uitgerust met een camera van degelijke tot zeer goede kwaliteit. Bovendien hebben we onze smartphone of iPhone bijna altijd op zak, dus ook een camera en kunnen we op ieder moment foto’s trekken. Nog een voordeel is dat we onze getrokken foto’s  op het toestel kunnen opslaan en daarna ook nog eenvoudig kunnen delen met anderen.

Delen kan met de app mail dat op het toestel geïnstalleerd is. We moeten dus geen afzonderlijk fototoestel bij hebben, geen ingewikkelde procedure kennen om foto’s naar de PC te  exporteren om ze dan via mail met anderen te delen. Waarom dan niet eens een foto trekken van een leuk moment bij OKRA?

Wie een foto getrokken heeft kan ze per mail versturen naar volgend nieuw adres dat we uitsluitend voorbehouden voor foto’s: okrafotobe@gmail.com. U vermeldt in de titel wel tijdens welke activiteit de foto’s getrokken zijn. Andere tekst is niet nodig. Whatsapp kunnen we niet gebruiken omdat ons trefpunt geen telefoonnummer heeft.

De foto’s moeten getrokken zijn tijdens een activiteit, met leden liefst in actie of die met belangstelling kijken of luisteren. Het is niet de bedoeling om van iedere activiteit een volledige reportage te tonen of foto’s te publiceren zonder leden erop. De foto’s zullen geselecteerd worden, de belichting en de uitsnijding zal indien nodig, verbeterd worden om een aangename projectie te verkrijgen.

Wij verwachten ook foto’ van de clubnamiddag, de feesten, de uitstappen, het lijndansen en het kegelen.Dank zij ons nieuw project om foto’s, getrokken tijdens activiteiten, te delen hebben verschillende leden al een mooie bijdrage geleverd waarvoor hartelijk dank. Mogen wij  nadrukkelijk vragen om foto’s enkel naar het volgende e-mailadres te sturen            okrafotobe@gmail.com en niet naar een persoonlijk e-mailadres.

U kunt het best dit e-mailadres aanmaken in uw contactpersonen.

Info: Marc Roland


Klik op de smiley om naar de Bernadette foto’s te gaan

Na het afhaken van 2 trouwe tekenaars bij het maken van verjaardagskaarten op de 2e dinsdagnamiddag omwille van hogere leeftijd en gezondheidsperikelen zijn wij op zoek naar enkele nieuwelingen in de groep.

Heb je een leuk idee, om het even hoe of wat, “tekenen, schilderen, knippen, plakken en nog andere” dan ben je welkom in het versterken van ons team.

Ann Decker