Klik hier naar HOME pagina

VERJAARDAGSKAARTEN - Dinsdag 9 augustus

Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

Diverse

Hugo Hosteaux 03/449.66.63   0495/92.55.30. hugo.hosteaux@telenet.be


St-Bernadette - Mortsel / Edegem

01 augustus 2022

CLUBNAMIDDAG OP DINSDAG

Wanneer je ons nog niet moest kennen, dat zijn wij: Ann Deckers, Liesbeth Dellaert, Janusz Golaszewski, Hugo Hosteaux, Jo Vertommen, Vera Wellens.

Voelt je je geroepen om met ons mee te doen? Kom gerust af er is nog plaats op de lijst en aan onze tafel in het ATRIUM.


Alhoewel er een serieuze terugloop is van aanwezigen, blijft het toch gezellig in het Atrium

Er zijn al wat kaarters bijgekomen en we  starten ook met onze “RONDE TAFEL”. De bedoeling is gewoon wat te babbelen aan de ronde tafel over verschillende onderwerpen  en met verschillende personen.

Koffie wordt om 1500 uur geserveerd en je betaalt voor alles maar 1,5 € voor de kosten en de koffie – andere dranken ook te verkrijgen.


Foto’s  Delen

Op dinsdag 9 augustus houden we onze volgende workshop. We gaan er weer iets moois van maken, weer kwaliteit brengen.

De toekomstige jarigen mogen gerust eens komen kijken. Jullie interesse moedigt onze “kunstenaars” aan.Met ons trefpunt zijn we dikwijls op stap, wordt er dikwijls gefeest en worden diverse activiteiten succesvol georganiseerd waar we kunnen mee uitpakken. In ’t Hoffe Riethje verschijnen geen verslagen meer en op onze website publiceren we niet systematisch beeldmateriaal. Om de herinnering levendig te houden en te tonen wat we allemaal te bieden hebben denken we aan foto’s.

Vandaag heeft bijna iedereen een smartphone of iPhone en al deze toestellen zijn uitgerust met een camera van degelijke tot zeer goede kwaliteit. Bovendien hebben we onze smartphone of iPhone bijna altijd op zak, dus ook een camera en kunnen we op ieder moment foto’s trekken. Nog een voordeel is dat we onze getrokken foto’s  op het toestel kunnen opslaan en daarna ook nog eenvoudig kunnen delen met anderen.

Delen kan met de app mail dat op het toestel geïnstalleerd is. We moeten dus geen afzonderlijk fototoestel bij hebben, geen ingewikkelde procedure kennen om foto’s naar de PC te  exporteren om ze dan via mail met anderen te delen. Waarom dan niet eens een foto trekken van een leuk moment bij OKRA?

Wie een foto getrokken heeft kan ze per mail versturen naar volgend nieuw adres dat we uitsluitend voorbehouden voor foto’s: okrafotobe@gmail.com. U vermeldt in de titel wel tijdens welke activiteit de foto’s getrokken zijn. Andere tekst is niet nodig. Whatsapp kunnen we niet gebruiken omdat ons trefpunt geen telefoonnummer heeft.

De foto’s moeten getrokken zijn tijdens een activiteit, met leden liefst in actie of die met belangstelling kijken of luisteren. Het is niet de bedoeling om van iedere activiteit een volledige reportage te tonen of foto’s te publiceren zonder leden erop. De foto’s zullen geselecteerd worden, de belichting en de uitsnijding zal indien nodig, verbeterd worden om een aangename projectie te verkrijgen.

Wij verwachten ook foto’ van de clubnamiddag, de feesten, de uitstappen, het lijndansen en het kegelen.Dank zij ons nieuw project om foto’s, getrokken tijdens activiteiten, te delen hebben verschillende leden al een mooie bijdrage geleverd waarvoor hartelijk dank. Mogen wij  nadrukkelijk vragen om foto’s enkel naar het volgende e-mailadres te sturen            okrafotobe@gmail.com en niet naar een persoonlijk e-mailadres.

U kunt het best dit e-mailadres aanmaken in uw contactpersonen.

Info: Marc Roland