Klik hier naar HOME pagina
Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

24 februari 2024

Klik op de fietsers voor de foto’s van de FIETSVIERDAAGSE !

Fiets wandeling  6 maart - 30 km

We beginnen het nieuwe fietsjaar met een tocht langs rustige wegen tussen Boechout, Borsbeek, Broechem en Lier. Aan een rustig tempo, op een fiets die nagekeken en in orde is en hopelijk met mooi weer en aandacht voor de veiligheid, fietsen we +/- 30 km. Wij rekenen op een talrijke opkomst en hopelijk  is er iemand bij die ons team van wegkapiteins wil versterken.

Vertrek aan het Atrium om 13:30 met geel hesje

Tochtleider Marc Roland


Fietstocht-20 maart -

Voorjaarswaken in het Pallieterland -55 km


Voor de eerste dagtocht na de winter trekken we naar Pallieterland waar we in de ontluikende natuur kunnen fietsen. Via Hove en Lint bereiken we de vesten van Lier. We peddelen door Kloosterheide om daarna de kronkelende Grote Nete te volgen.

Op de middag komen we in Kessel-Statie waar we in het kleurige "Torenven " picknicken. Deze typische taverne moet je hebben bezocht!

De bruggen over de Kleine Nete en het Netekanaal brengen ons in Emblem om verder langs het Zevenbergenbos in Ranst te rijden.

We trappen voort naar Vremde en Boechout waar we in Café Kalifornia tot rust te komen voordat we de laatste kilometers afleggen.

Vertrek aan het ATRIUM om 9u30 met geel hesje en best gesloten schoenen


Tochtleider ;  Jos Wellens  0475 21 42 36We hebben onverwacht veel respons gekregen van geïnteresseerden en daar zijn we blij om. We hebben zelfs het aantal waarvoor we een optie hadden bij Reizen Lauwers, moeten verhogen om zeker te zijn dat er voor iedereen plaats zou zijn. Wij hebben recent de geïnteresseerden via mail bijkomende informatie gestuurd en hen gevraagd enkele vragen te beantwoorden zodat we zeker zijn wie ook aan de reis zal deelnemen.  

Info: Marc Roland


Fietsvakantie naar de Moezel 14-18 juli