Klik hier naar HOME pagina
Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

25 augustus 2023

TempowandelenWe zijn een trimester ver in het nieuwe jaar en de statistieken voor wat het tempowandelen betreft zijn eerder teleurstellend. Slechts 16 van de 119 of 13 % van de leden Sport hebben aan minstens één tempowandeling deelgenomen en slechts 7 leden ( minder dan 6%) kunnen we beschouwen als trouw want ze hebben minstens 50% deelnames op de teller. Gemiddeld is de groep wandelaars 7 deelnemers groot.

Als sportclub die bewegen en sociale contacten hoog in het vaandel draagt kunnen we niet fier zijn al kunnen we wel verzachtende argumenten voorleggen. We bieden nog andere activiteiten aan met betere cijfers.

Het tempowandelen op maandagmorgen is nochtans een leuke activiteit om de week te starten. Het is ongeveer 4,5 à 5 km wandelen in de onmiddellijke groene omgeving aan een iets hoger tempo in gezelschap van vrienden. Het beantwoord volledig aan de doelstelling van onze club en bovendien passen we ons aan aan het niveau van de sporters door telkens twee wandelingen aan verschillend tempo te voorzien.

De lente is begonnen en de weersvoorspellingen worden terug gunstiger, dus geen excuus meer om het weer als voorwendsel te gebruiken om niet naar buiten te moeten komen.

En om u nog meer te overtuigen heeft het Bestuur beslist om voortaan geen € 0,2 deelname te vragen.

Niet uitstellen maar doen en zoals steeds, de afwezigen hebben ongelijk.

Iedere maandag om 9:30 u, bijeenkomst aan de ingang van Fort 5 ter hoogte van college OLVE, hoek Rombaut Keldermansstraat en de Rogier Van der Weydenstraat.

Info: Marc Roland

Wandeling op  13  september

Hobokense PoldersWe stellen voor nog eens te gaan wandelen in de mooie Hobokens Polders.

Poldergrond die in de jaren '60 werd opgehoogd uit afval van de Kennedytunnel en de Ring en waar veel rijkdom van de natuur overblijft met ondiepe plassen, moerassen, wilgenbossen en meer dan 500 plantensoorten en een 60-tal vogelsoorten.

Er is een wandeling voorzien van 9 km en één van 4 km.

Vertrek Atrium: 13u.

Start wandeling aan café De Schorren, Graspolderlaan 32 Hoboken.

Tochtleider: Patrick Bilcke 0471 97 55 4