Klik hier naar HOME pagina
Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

BESTUURSMEDEDELING

Mededelingen

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

04 september 2023

QR- Code -Snel naar de Website

Vanaf deze maand hebben we achteraan bij de info een QR-code aangebracht.

Deze code kan je scannen met de camera of met een QR-code app van je smartphone . Onderaan de vierkante zwart-wit blokjes, of ergens bovenaan je scherm verschijnt een link naar de website die je enkel nog moet aanklikken en zo kom je direct op onze website. Het is dus niet meer nodig om de naam in te typen.

Bankoverschrijvingen naar OKRA - Bernadette

EEN GOUDEN REGEL

1- Maak steeds één overschrijving per activiteit of doel

2- Vermeld  in de “ Mededeling “ duidelijk waarvoor ze moet dienen b.v.

                                              


Dat maakt het leven van de organisator , de penningmeester etc… eenvoudiger en moeten zij niet beginnen puzzelen.


                                              


UITPAS

We weten dat verschillende leden een UITPAS hebben om punten te sparen bij diverse activiteiten ,georganiseerd door o.a.MORTSEL( bvBib,Mark Liebrecht centrum ,zwembad,enz).

De stad laat ons weten dat je 20 extra punten kan verdienen wanneer je lidgeld aan OKRA hebt betaald.

Voor degene die dus een UITPAS hebben: Laat weten wie ( Naam) en tevens het nummer dat op uw UITPAS staat.
Stuur een mail naar ondergetekende of geef hem een briefje en wij zorgen voor de rest.

Guy VERHEMELDONCK (g.verhemeldonck@gmail.com)
De vakantie zit er weeral op maar voor de senioren is het in feite altijd vakantie.Toch voelt de vakantieperiode anders aan bv door heel wat minder verkeer maar ook door het feit dat sommige activiteiten stilliggen.

Maar vanaf september vliegen we er terug in. Het fietsen en wandelen blijft nog wat voort-duren maar we starten het TURNEN en LIJNDANSEN terug op.

Kom eens meedoen. (Details elders).

Onze TRIO TOCHT in juli was een succes met 33 wandelaars en 90 eters op onze BBQ. Alles verliep vlot door de vele helpende handen...bedankt.Ook het bestuur deed een serieuze inspanning en legde ongeveer 6 € per persoon op bij uw betalingsprijs (das dus een kost van (540 € extra). Maar we geraken er wel over.

Ons nieuw pronkstuk is het DARTS op dinsdagnamiddag. De eerste samenkomsten hadden al succes en het werd een gezellige boel.Elders zijn de data voor DARTS vermeld. Kom eens meedoen, het is gratis.

Door een medische ingreep is Rosita er geruime tussenuit op dinsdagnamiddag. Haar taak wordt overgenomen door Annet die het al geruime tijd doet. Gelieve allemaal wat te helpen door bv uw tassen binnen te brengen en te helpen waar kan.We wensen ROSITA een goed herstel en ANNET een goede werklust.

Vanaf SEPTEMBER wordt onze afdeling CULTUUR terug opgestart. De verantwoordelijke is JAN BUYCK. Jan en wij zijn dringend op zoek naar een rechterhand die kan helpen bij het organiseren van onze cultuurkalender. Wij zoeken iemand die wat weg kan met de computer want het is niet altijd makkelijk om contacten te leggen met diverse organisaties.

Als dit verschijnt is de fietsvakantie al achter de rug. We hopen dat alles veilig is verlopen.

We gaan er weer met nieuwe moed tegenaan en kijken uit naar volgende organisaties. Succes allemaal en laat de zon toch nog even schijnen.

Wij zoeken ook een verantwoordelijke voor het maken van de VERJAARDAGSKAARTEN. Het wordt éénmaal per maand georganiseerd op een dinsdagnamiddag in het ATRIUM.Het is toch leuk om een zelfontworpen attentie te krijgen bij uw verjaardag.

Laat maar iets weten.

Groetjes,

Guy VERHEMELDONCK.