Klik hier naar HOME pagina

BESTUURSMEDEDELING

Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

Mededelingen

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

21 december 2021

LIDGELD OKRA-Bernadette  2022

Om zonder onderbreking te kunnen deelnemen onze sport- en andere activiteiten vragen wij aan onze leden het lidgeld voor 2022 ten laatste einde december te storten op onze Okra rekening"BE31 7310 0711 8155" met vermelding lidgeld, aantal pers. + al dan niet sportbijdrage.

Maar ook zij die liever cash betalen kunnen vanaf november steeds terecht in ons clublokaal tussen 2 en 4h.

Het bedrag werd licht verhoogd naar:

Voor CM leden komt er een nieuwe regeling aan, voor terugbetaling van lidgeld moet men geen aanvraag meer in dienen, een gedeelte wordt automatisch op uw persoonlijke rekening teruggestort.

Later ontvang je een nieuwe lid kaart  die geldig is tot einde 2022 en een tweede kaart als deelnemer bij sport activiteiten. De nieuwe kaarten moeten niet meer voorzien worden van kleefzegels en zijn telkens voor 1 kalenderjaar geldig.

Ben je graag steeds bereikbaar vergeet dan vooral niet bij verhuis je nieuwe adres door te geven, alsook verandering van telefoon, gsm en/of email adres. Liefst rechtstreeks aan Ann Deckers (adres en telefoonnummer zie onderaan).

Via deze weg zullen steeds alle verantwoordelijken hiervan op de hoogte worden gebracht.

Meer info: Ann Deckers

                    ann.ie.deckers@skynet.be  

of 0486 37 27 68 /  03 440 49 98.NEN DIKKE MERCI , GERD !

Er zijn binnen ons trefpunt wel verschillende mensen die zich geweldig inspannen voor onze vereniging. Toch zijn er mensen die minder in het zicht lopen en die daarom meer onbekend zijn niettegenstaande ze veel voor ons betekenen.

Ik heb het hier over onze Gerd SWARTELE en zijn vrouw Agnes. Gerd werd op 03 oktober 96 jaar en door gezondheidsproblemen zijn Gerd en zijn vrouw onlangs opgenomen in een verzorgingstehuis.

Velen nieuwe leden kennen Gerd niet doch hij was de man die tot vorige maand ons ’t HOFFE RIETHJE in elkaar zette. Hij kreeg de teksten en zette alles proper op zijn plaats.


Terwijl vrouw Agnes waakte over onze schrijffouten, zorgde Gerd ook dat alles  tijdig bij de drukker geraakte.

Ik ken Gerd ook al geruime tijd, doch hij is al veel eerder betrokken bij ons trefpunt en zeker bij de parochie ST BERNADETTE. Hij was vroeger een gewaardeerd onderwijzer, deed mee aan een luisterspel op de radio en was de drijvende kracht achter “schatten op zolder“. Hij was ook vaste orgelist in het kerkgebeuren en was nauw betrokken bij de samenstelling van ons clubblad.

Hij was een taalknobbel en sprong altijd bij waar nodig. Jaarlijks werkte hij nog mee aan onze Bingo en Quiz en Kerstfeest. Buiten zijn wil moeten we nu op zoek naar een nieuwe redactie voor ons clubblad maar we slaan er ons wel door.

Gerd en Agnes… van harte bedankt wat je voor ons allemaal gedaan hebt.

Het gaat jullie in “ de Rubens “ goed en blijf aub nog gezond.

Het beste

Guy VERHEMELDONCK namens gans OKRA ST BERNADETTE


In normale omstandigheden is het nu een drukke periode voor onze vereniging.

Ik zeg wel: “in normale omstandigheden” want we weten allemaal dat er weer veel veranderd en verboden is.

We missen onze quiz, ons Sinterklaasfeest, ons Kerstfeest, onze Nieuwjaarsreceptie en onze worstenbrood en appelbollenfestijn.Om nog maar te zwijgen over de clubnamiddagen op dinsdag en onze sportieve binnenactiviteiten.

We hadden gedacht dat we in januari een nieuwe start konden nemen doch door OKRA NATIONAAL zijn alle binnenactiviteiten verboden tot 28 JANUARI.

We hopen dat deze beslissing aangepast zal worden maar we zullen u hieromtrent tijdelijk op de hoogte houden.

Dus… voorlopig blijft de deur op slot maar de buitenactiviteiten zoals tempowandelen en de maandelijkse wandelingen gaan wel door.

We beloven echter dat wij onze schade zullen inhalen zodra we mogen.

Ondanks de vele annulaties van onze activiteiten moeten we toch aandringen om tijdig uw lidgeld te betalen, we weten dat dit niet evident is maar WIJ kunnen er niets aan doen. Je kan betalen via onze rekening doch wanneer dit te lastig is doe je een telefoontje naar een van de bestuursleden (zie achteraan) die dan wel een oplossing zullen uitdokteren.

Niettegenstaande deze donkere periode wensen wij jullie een gezond en voorspoedig 2022 en hopelijk gaan alle poorten snel weer open.

Houd het gezond…laat je vaccineren en blijf de voorschriften volgen.

We houden jullie op de hoogte.

De groeten van gans het Okra bestuur.

Guy VERHEMELDONCK.

#top
LIDGELD 2022  AL BETAALD ! PRIMA !!! VERGETEN ?  MAAK ER DAN NU DIRECT WERK VAN !!!   BEDANKT !