Klik hier naar HOME pagina

BESTUURSMEDEDELING

Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

Mededelingen

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

26 november 2022

QR- Code -Snel naar de Website

Vanaf deze maand hebben we achteraan bij de info een QR-code aangebracht.

Deze code kan je scannen met de camera of met een QR-code app van je smartphone . Onderaan de vierkante zwart-wit blokjes, of ergens bovenaan je scherm verschijnt een link naar de website die je enkel nog moet aanklikken en zo kom je direct op onze website. Het is dus niet meer nodig om de naam in te typen.

2023 lidgeld

KERSTFEEST - OKRA St Bernadette

Om rond de jaarwisseling problemen omtrent de clubkas te vermijden vragen wij nogmaals zeker voor einde december het lidgeld voor 2023 te storten op onze KBC rekening, BE31 7310 0711 8155 met vermelding lidgeld, aantal pers. + al dan niet sportbijdrage.

Eventueel kan dit ook cash op dinsdagnamiddag in het atrium tijdens de clubnamiddag tussen 2 en 4.

De verschillende bedragen:

Voor een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld door je ziekenfonds beschikken wij over de nodige formulieren. Indien je dat wenst moeten wij wel weten bij welk ziekenfonds je aangesloten bent. Laat het ons weten en je formulier word je na betaling van het lidgeld door de wijkverantwoordelijke bezorgd samen met je nieuwe lidkaart, je clubblad en magazine.

De nieuwelingen die lid werden vanaf september 2022 zijn lid tot einde 2023 en ontvangen ook hun lidkaart maar dienen niet meer te betalen.

Ben je graag steeds bereikbaar vergeet dan vooral niet bij verhuis je nieuwe adres door te geven, alsook verandering van telefoon, gsm en/of email adres. Liefst rechtstreeks aan Ann Deckers (adres en telefoonnummer zie onderaan) of aan de sportverantwoordelijke.

Aan allen een mooi oud naar nieuw gewenst!

Meer info: Ann Deckers

 "ann.ie.deckers@skynet.be" of 0486 37 27 68 /  03 440 49 98.

PS Het kan nog even duren vooraleer je nieuwe lidkaart toekomt, dit gebeurt samen met de bedeling van je clubblad en magazine.De herfst is blijkbaar begonnen.En nu moeten we de winter nog trotseren.Het is niet gemakkelijk met de hoge energieprijzen.We hebben onze gewoontes moeten aanpassen door bv turnen en lijndansen op één voormiddag te organiseren.Ook onze maandelijkse vergaderingen moeten we laten doorgaan in de lokalen van de stad Mortsel en ook voor ons Kerstfeest moeten we uitwijken naar ’ t Parkske in Mortsel.

We kunnen voorlopig geen extra dagen reserveren in het Atrium en beschikken dus enkel over de dinsdagnamiddag en donderdagvoormiddag.

Maar we passen ons aan en we keren zeker terug naar  het Atrium zodra dit mogelijk is.

We danken al onze leden omdat ze ons blijven steunen in deze moeilijke periode.

Vergeet zeker niet tijdig uw lidgeld te betalen.Wij moeten begin 2023 de lidgelden afrekenen bij Okra Nationaal.

Gelieve ook tijdig in te schrijven voor ons KERSTFEEST ( zie elders).

Niettegenstaande de moeilijke periode, gaan we toch voor een NIEUWJAARSRECEPTIE waarbij jullie allen zijn uitgenodigd.(zie elders)

Verzorg jullie en kleed jullie extra voor de koude dagen

Groetjes

Guy VERHEMELDONCK


INSCHRIJVEN: Ten laatste 20 DECEMBER ,liefst via rekening nr BE31 7310 0711 8155 of cash op dinsdagnamiddag.

PRIJS: 35 € per persoon


Wij hebben ons moeten aanpassen doch ons KERSTFEEST gaat wel degelijk door op WOENSDAG 28 DECEMBER  en dit in zaal  ’t PARKSKE in de Edegemsestraat te MORTSEL (tegenover parking).Deuren gaan open om 1200 uur en we starten om 1230 uur


Deuren gaan open om 1200 uur en we starten om 12:30 uur


Aangezien we geen thuismatch spelen vragen wij wat extra hulp in de voormiddag om de zaal te helpen klaarzetten en eventueel andere hulp

Laat maar weten of je kan;

Info: Guy VERHEMELDONCK

ANIMATIE is ook   voorzien

Niettegenstaande de moeilijke periode vinden wij het toch nuttig om onze leden eens bij elkaar te brengen.Daarom houden we een NIEUWJAARSRECEPTIE waarbij iedereen is uitgenodigd voor een hapje en een drankje.

De NIEUWJAARSRECEPTIE gaat door op DINSDAG 10 JANUARI van 1400 tot 1600 uur in het atrium

Wij hopen op een serieuze opkomst.

Inschrijven is niet nodig.


NIEUWJAARSRECEPTIE - Dinsdag 10 januari 2023

Op 05 april 2023 organiseert de stad MORTSEL de herdenking dat het 80 jaar geleden is dat er bommen zijn gevallen op MORTSEL met vele dodelijke slachtoffers.

De stad Mortsel doet een oproep naar vrijwilligers om deel te nemen aan de herdenking.Er is een heel spektakel voorzien op het stadsplein met muziek,film en lezingen.

Men zoekt  850 vrijwilligers .Het gaat dus door op WOENSDAG 05 APRIL in de namiddag.

Details volgen later nog maar als je wil meedoen,gelieve dan uw naam op te geven aan ondergetekende.

In het kader van deze herdenkingen zijn er verschillende lezingen voorzien en die beginnen al in januari 2023.Meer details hieromtrent kan je vinden op de verschillende meldingen van de stad Mortsel.

Guy VERHEMELDONCKBOMMEN OP MORTSEL