Klik hier naar HOME pagina
Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

Tijdens de  clubnamiddag van 13u30 tot 16u30.

Bij dit behendigheidsspel trachten de spelers zo vlug mogelijk drie munten in elk van de negen vakjes te schuiven. Om beurt speelt elke speler 5 munten. Vanop een afstand tracht je de 5 balletjes door de openingen van het bord te werpen.

Een leuk spel waar iedereen makkelijk kan aan deelnemen

Info:  Guy Van Linden             0486/03.48.57

Wekelijkse sport activiteiten

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

28 mei 2024

SPORT

Elke maandagvoormiddag

Samenkomst: ingang Fort 5 ter hoogte van College OLVE (hoek Rombaut Keldermansstraat en Rogier Van der Weydenstraat) om 9:30u.


Info: Guy Verhemeldonck 0495 40 08 73, Marc Roland 0478 44 50 91, Jos Wellens 0475 21 42 36


Lijndansen is een leuke manier om te bewegen op keitoffe muziek en tevens is het een goede geheugen-training, want de verschillende danspasjes moet je onthouden.

Plezier is verzekerd. Kom eens meedoen!

Info: Rosita Van Varenberg 0472 65 31 80

HET LIJNDANSEN ZAL VANAF 01/04/2023 TERUG VERPLAATST WORDEN NAAR VRIJ-DAG VOORMIDDAG VAN 10 tot 11 UUR !

Met het nieuwe schooljaar begint ook het nieuwe jaar Turnen. Aangepaste oefeningen om al onze gewrichten en spieren te onderhouden, om evenwicht en coördinatie te bevorderen, om cardio te versterken en dit allemaal met leuke muziek, wat houdt u tegen om te komen turnen? Onze enthousiaste turnlerares Moniek wil de trouwe leden van vorig schooljaar graag terugzien en ik liefst ook nog andere leden die graag gezond willen oud worden.

De lessen herbeginnen vanaf donderdag 14 september.

Info: Marc RolandAttest Mutualiteit Sport

De leden Sport hebben half februari het attest voor de mutualiteit ontvangen zodat ze een aanvraag voor de gedeeltelijke terugbetaling van hun lidgeld kunnen indienen. ( Zie voorbeeld hierboven )

Op uitzondering van drie leden hebben de andere leden een mailadres en werd het attest langs dit medium verzonden. Wie het attest niet kan afprinten zal het ontvangen bij dit of het volgende ’t Hoffe Riethje.

Info: Marc Roland