Klik hier naar HOME pagina

Tijdens de  clubnamiddag van 13u30 tot 16u30.

De ton-bubbel moet samenblijven rond de tonbak en de schijven regelmatig ontsmetten. Dranken worden niet zelf afgehaald maar besteld bij de kelner. Betalingen constant a.u.b

Info: Roger Van dn Bussche   03/449.41.37  

        Wilhelmina Daans          03/449.23.          

        Guy Van Linden             0486/03.48.57

Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

Wekelijkse sport activiteiten

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

21 december 2021

SPORT

Info: Marc Roland  0478 44 50 91


Elke maandagvoormiddag

Samenkomst: ingang Fort 5 ter hoogte van College OLVE (hoek Rombaut Keldermansstraat en Rogier Van der Weydenstraat) om 9:30u.


Info: Guy Verhemeldonck 0495 40 08 73, Marc Roland 0478 44 50 91, Jos Wellens 0475 21 42 36


We turnen in één groep maar voor wie geen grondoefeningen wil meedoen zijn er afzonderlijke oefeningen voorzien. Voor de grondoefeningen is een turnmatje gewenst.

Deelname € 3.00.


Info Rosita Van Varenberg 0473 56 96 41


OPGELET GEEN TURNEN  op 30 december.


OPGELET GEEN LIJNDANSEN  op 24 en 31 december.

Deelname : € 3


FIETSEN EN WANDELEN in  2021

Toen het nieuwe jaar begon was het land nog in lockdown, waren sociale contacten zeer beperkt en mochten geen activiteiten georganiseerd worden. Van zodra de versoepelingen het ons toelieten waren we er als de kippen bij om terug op te starten, eerst voorzichtig met het tempowandelen en onmiddellijk daar na met fietsen.

De eerste fietstocht op 28 april fietsten we in afzonderlijke groepen van maximun 10 met voldoende afstand tussen de groepen. Gelukkig hebben we deze maatregel maar een paar fietstochten moeten naleven en van zodra de horeca terug open mocht, konden we opnieuw uitpakken met dagtochten. 13 fietstochten hebben we dit jaar georganiseerd met een beperkt aantal vrijwilligers. Ik wil hier speciaal Harry Vanden Wijngaert en Jos Wellens danken voor de gesmaakte tochten.

Voor het eerst hebben wij ook op maandagavond fietstochten gereden. Slechts éénmaal was de weersvoorspelling spelbreker en zijn we ten onrechte, zoals achteraf bleek, niet vertrokken. Acht tochten van telkens 25 km werden erg gewaardeerd en we zijn van plan om dit initiatief volgend jaar te herhalen.

Behalve het wekelijkse tempowandelen op maandagmorgen organiseren we iedere derde donderdag van de maand twee wandelingen, een kortere van ongeveer 4 à 5 km en een langere van 8 à 10 km. Het weer was twee maal spelbreker zodat de wandelingen niet konden doorgaan. Nog een andere keer was te temperatuur te hoog en hebben we de leden tijdig kunnen verwittigen dat de tocht ’s avonds zou doorgaan met een afsluiter in de zomerbar in Fort 4 in Mortsel. In totaal hebben we 6 keer twee tochten georganiseerd en ook hier wil ik het team hartelijk danken. Dit zijn Harry Vandenwijngaert en Jos Wellens, Jo Vertommen en Griet Lambert en mijn partner Ria Prims.

Voor volgend jaar willen we voor het fietsen en wandelen minstens dezelfde kwaliteit en kwantiteit aanbieden en daarom willen we het team uitbreiden. Het zou wenselijk zijn om minstens over één tochtleider meer te beschikken voor de fietstochten en over één duo voor de wandelingen.  Ik sta graag ter beschikking voor een informatieve babbel voor wie deel wil uitmaken het sportteam.

Info:  Marc Roland 0478 4 50 91  marc.roland3@gmail.com