Klik hier naar HOME pagina
Home Agenda Sport Cultuur Diverse Mededelingen
Multimedia Wie zijn Wij Contact Archief GDPR
Klik link OKRA site Klik naar Mortsel site

St-Bernadette - Mortsel / Edegem

01 augustus 2022

ZOEKTOCHT met BBQ - Woensdag  27 juli

EIGEN DAGUITSTAP NAAR ROTSELAAR

Donderdag 29/09/2022

Om te ontsnappen aan de onzekere keuzedata van de Nationalestraat voor daguitstappen, organiseren wijzelf op vaste datum onze eigen bus uitstap, tussen vier Hagelandse heuvels, naar de vallei tussen Demer en Dijle.

Rotselaar, met zijn deelgemeenten Wezemaal en Werchter, is misschien toeristisch niet zo bekend, maar gezien wij in onze eigen rangen een gepassioneerde gids hebben, kan zij ons in de bus en ter plekke alle verhalen en geheimen van de streek laten kennen.

Op het programma staat ’s morgens een bedrijfsbezoek gepland aan de JAVA-koffiebranderij, alwaar wij ook lekkere koffie geserveerd zullen krijgen met gebak.

Het middagmaal zullen wij gebruiken in de Kloosterhoeve en u mag bij inschrijving al uw menukeuze mededelen:

In de namiddag kiezen wij uit een bezoek aan het Montfortcollege, een woontoren met 6 verdiepingen uit 1350, als het ware het eerste flatgebouw ter wereld, een gerestaureerde watermolen uit de 14° eeuw, die nu elektriciteit produceert en waar nog graan gemalen wordt en een authentieke herberg uit 1744, waar een glas Hagelandse wijn kan geproefd worden.

We vertrekken op het Grijpeghemplein om 9u00 en zijn terug voor den donkere.

Met de steun van onze clubkas kost deze trip, met alle inkomgelden en gidsen ter plekke, u slechts 55 euro p.p., over te schrijven op rekening BE31 7310 0711 8155 van OKRA Bernadette.

Er kunnen maximaal 49 personen mee en onze prijs is berekend op 40 deelnemers. Laat Bernadette niet in de steek en schrijf massaal in, anders kunnen wij in de toekomst iets dergelijks niet meer organiseren.

Er is ook een aangepast programma voor mensen die wat minder ter been zijn.

INFO: Jan Buyck: GIDS: Geneviève Valkenaers

NAJAARSPROGRAMMA  CULTUUR

Wandelzoektocht 2022 - met antwoorden.pdf

Klik op het vraagteken !